2014 FIFA World Cup Brazil aangekondigd

2014 FIFA World Cup Brazil aangekondigd

0
Trailer 2014 FIFA World Cup Brazil

Electronic Arts heeft 2014 FIFA World Cup Brazil aangekondigd, een nieuwe FIFA game die in het teken staat van het wereldkampioenschap voetbal. In tegenstelling tot Euro 2012, die als DLC werd toegevoegd aan FIFA 12, gaat het hierbij dus om een opzichzelfstaande game.

De game kent dan ook een aantal wijzigingen ten opzichte van FIFA 14. Zo is er vijftien uur aan nieuw commentaar toegevoegd, twintig nieuwe stadions, 203 nationale teams, 7469 spelers, negentien managers, honderd nieuwe animaties en zijn er een aantal wijzigingen aan de gameplay doorgevoerd.

Gameplay wijzigingen in 2014 FIFA World Cup Brazil

Zo is de Explosive Movement, waarbij je makkelijker van richting kunt veranderen door te springen of af te remmen nieuw in 2014 FIFA World Cup Brazil. Ook nieuw is de World Class Control, waarbij een speler door een verbeterde passing en nieuwe tricks, meer controle over de bal heeft.

Verder is het voor verdedigers in 2014 FIFA World Cup Brazil makkelijker geworden om de bal vanuit een corner of hoge voortzet weg te koppen. Een andere interessante wijziging zijn de verbeterde physics van de bal, waarbij Electronic Arts hulp heeft gekregen van Adidas.

In 2014 FIFA World Cup Brazil zijn twee hoofdmodi verwerkt: Road to the FIFA World Cup en Road to Rio de Janeiro. In Road to the FIFA World Cup nemen 32 spelers het offline tegen elkaar op om uit te vechten wie er naar het wereldkampioenschap in Brazilië mag. In Road to Rio de Janeiro speel je online het daadwerkelijke toernooi na. Ook de Captain Your Country modus, waarin je zoals de bekende ‘Be a Pro’ modus uit FIFA 14 de controle over één speler in je team neemt, is terug in 2014 FIFA World Cup Brazil.

Geen 2014 FIFA World Cup Brazil voor Next-Gen?

2014 FIFA World Cup Brazil staat gepland voor 17 april en komt naar de PlayStation 3 en Xbox 360. Helaas zien we de game niet terug op de PlayStation 4 of Xbox One, Electronic Arts heeft aangegeven dat het bereik van deze platformen nog niet groot genoeg is voor een dergelijke game.Op de website van Electronic Arts vindt je de officiële aankondiging van de game terug.

Ondertussen is er ook een eerste trailer van de 2014 FIFA World Cup Brazil vrijgegeven:

GEEN REACTIE'S

Laat een reactie achter