Beste teams in FIFA 14: De Top 10

Beste teams in FIFA 14: De Top 10

Beste spelers FIFA 15

Geen idee welk team je moet kiezen in FIFA 14 of wil je gewoon weten welk team het beste is? In dit artikel geven we onze top 10 van de beste teams in FIFA 14.

10.) Paris Saint-Germain

PSG is een Frans team dat zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld als een gerespecteerd team in de FIFA serie. Hoewel David Beckham ondertussen met pensioen is, hebben ze nog altijd Zlatan Ibrahimovic. Een van de beste spelers in FIFA 14 en door zijn lengte ook nog eens zeer effectief met kopballen in de 16.

9.) Borussia Dortmund

Hoewel het Duitse Borussia Dortmund geen speler heeft die bij de beste spelers in het spel hoort, is het een gebalanceerd team. Borussia Dortmund heeft een hoge chemie waardoor het opbouwen van een aanval een stuk eenvoudiger wordt.

8.) Chelsea

Chelsea, ook wel bekend als ‘The Blues’ heeft een geweldig team. Chelsea is één van de betere ploegen in de Engelse Premier League en het team kent dan ook veel goede spelers. Denk bijvoorbeeld aan de afmaker Fernando Torres en de keeper Cech.

7.) Juventus

Het Italiaanse Juventus heeft een geweldig team als je een mooie aanval neer wilt zetten. Zowel het middenveld als de aanval kennen spelers die geweldiger kunnen overtikken en ballen van grote afstand in het goal kunnen rammen.

6.) A.C. Milan

Net als Juventus is A.C. Milan een belangrijk team in de Italiaanse competitie. A.C. Milan kent een gebalanceerd team en heeft spelers die uitblinken in veel verschillende vaardigheden. Speel bijvoorbeeld met Walcott en Podolski. Zij spelen goed samen en kunnen vanaf elke afstand scoren.

5.) Manchester City

Manchester City heeft een sterk team met spelers als Kompany, Clichy, Toure en Silva. Het team heeft op elke positie één of meerdere spelers die goed van pas komen. Het maken van een goede opstelling is met Manchester City dan ook geen probleem.

4.) Manchester United

Manchester United, de grote broer van het zojuist besproken Manchester City, is een veel gekozen team in FIFA 14. Niet zo vreemd gezien het aantal goede spelers dat hier rondloopt. Zorg dat de bal bij Rooney of Van Persie komt en zij zullen de rest doen.

3.) Barcelona
Barcelona hebben we op de derde plek neergezet, maar kan gemakkelijk mee met de nummer 1 en 2. Barcelona is het geweldig team met veel snelheid, bal controle en een geweldige verdediging. Uiteraard beschikt Barcelona ook over Lionel Messi waarvan gezegd mag worden dat het de beste speler in FIFA 14 is. En dan hebben we het nog niets eens over alle andere geweldige spelers die voor Barcelona uitkomen.

2.) Bayern München

Bayer München is niet alleen het beste team uit de Duitse competitie, maar ook één van de betere teams in FIFA 14. Bayern München heeft een sterk team waarmee je veel kanten op kunt. Bovendien kent Bayern München een team met spelers die hun mannetje staan, let bij dit team dan ook niet op een overtreding meer of minder.

1.) Real Madrid
Real Madrid staat op plaats één. Spelers van Real Madrid hebben veel snelheid, een geweldige controle van de bal en kunnen van bijna elke positie scoren. En dan hebben we het nog niet eens over Cristiano Ronaldo gehad, als hij de bal aanraakt kan een goal bijna niet meer uitblijven. Real Madrid is online dan ook een veel gebruikt team.

Ben jij het eens met onze top 10 of is voor jouw een andere team de nummer één? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

2 REACTIE'S

Laat een reactie achter