Demo van FIFA 15 aangekondigd door Electronic Arts

Demo van FIFA 15 aangekondigd door Electronic Arts

0
FIFA 15 demo

Op de Gamescom, waar we eerder vandaag een uitgebreid bericht over schreven, heeft Electronic Arts aan het eind van de persconferentie de demo van FIFA 15 aangekondigd.  Natuurlijk geen grote verrassing meer (er verschijnt immers elk jaar een demo van de nieuwe FIFA).

Goed nieuws is wel dat de demo gratis beschikbaar komt voor zowel de PlayStation  4, Xbox One en PC. Hier konden we dit jaar niet zomaar vanuit gaan omdat de demo’s voor Madden en NHL exclusief voor EA Acces werden aangekondigd. EA Acces is een betaald EA account waarbij je diverse voordelen zoals exclusieve demo’s en kortingen krijgt. Bovendien is EA Acces alleen beschikbaar op de Xbox One.

De demo is niet aangekondigd voor de PlayStation 3 en Xbox 360 en we gaan er dus vanuit dat de demo (helaas) niet op deze platformen gaat verschijnen. Bovendien heeft EA nog geen datum voor de demo gegeven.  Aangezien FIFA op 25 september gaat verschijnen verwachten wij de demo in de eerste of tweede week van september. Zodra EA de datum bekendmaakt kun je dit uiteraard lezen op FIFAFan.

GEEN REACTIE'S

Laat een reactie achter