FIFA 14 trailer voor PlayStation 4 en Xbox One

FIFA 14 trailer voor PlayStation 4 en Xbox One

0

Electronic Arts heeft een nieuwe trailer vrijgegeven met beelden van de PlayStation 4 en Xbox One versie van FIFA 14. Naast de grafische pracht zien worden ook de Elite techniek en ‘in Air’ gameplay aanpassingen besproken.

Zoals in de onderstaande trailer terug is te zien wordt FIFA 14 weer een stuk realistischer. De stadiums en het publiek hebben eindelijk een grote verandering ondergaan. Zelf geeft EA aan dat spelers over vier keer meer rekenkracht beschikken om beslissingen te nemen dan FIFA 14 op de vorige generatie consoles. Hierdoor kunnen we meer realistische reacties en impulsen in de game verwachten. Bovendien is het aantal spelersanimaties enorm verhoogt en beschikken spelers bovendien over meer technieken die kunnen worden toegepast. Deze aanpassingen komen samen onder de naam Elite techniek.

Een andere aanpassing die in de FIFA 14 trailer voor de Playstation 4 en Xbox One terugkomt is de ‘in Air’ gameplay waardoor je meer effect kunt uitoefenen op de manier waarop een speler een kopduel aangaat. Na het zien van de onderstaande trailer kun je vast niet wachten om de game te spelen.

GEEN REACTIE'S

Laat een reactie achter