FIFA App aanrader: FIFA 14 tutorial

FIFA App aanrader: FIFA 14 tutorial

0
FIFA 14 App

Op zowel Android als iOS zijn diverse FIFA 14 apps verkrijgbaar. Wij hebben er hier een aantal van uitgeprobeerd en in dit blogartikel zullen we er één FIFA app uitlichten.

Een van de apps die wij kunnen aanraden is de FIFA 14 tutorial. In deze app komen alle skills en juichen uitvoerig aan bod. Hierbij kun je zowel voor de PlayStation 3 als voor de Xbox 360 de juiste besturing vinden. Naast de juiste besturing zijn er ook kleine filmpjes in de app terug te vinden die laten zien hoe een skill of juich eruit komt te zien. Dat maakt de app handiger en leuker in gebruik dan vergelijkbare apps.

Door het gebruik van de app kun je tijdens je speelsessies dus gemakkelijk een truckje of juich terugvinden wat het een ideale ‘second screen’ maakt. Een andere optie in de app is een opsomming van de beste spelers. Hierbij kun je zien voor welke clubs de spelers spelen en wat de belangrijkste statistieken zijn.

De app is zowel in een gratis als in een betaalde versie beschikbaar. Alle bovengenoemde opties zijn in de gratis optie terug te vinden. De betaalde versie biedt 83 extra spelers in het spelersoverzicht. Daarnaast bevat de betaalde versie geen advertenties, laden de filmpjes sneller en support je uiteraard de makers van de app om in de toekomst extra functies toe te voegen.

GEEN REACTIE'S

Laat een reactie achter