FIFA Tips

FIFA Tips

Op FIFAFan geven tips om beter te worden in FIFA 14. De FIFA tips kun je terugvinden in artikelen die geschreven zijn voor verschillende aspecten van het spel. Hierbij is er een verdeling gemaakt in artikelen die over het aanvallen in FIFA 14 gaan en artikelen die over het verdedigen in FIFA 14 gaan. Op deze pagina zullen we een overzicht geven van de (belangrijkste) artikelen.

FIFA Aanval tips

fifa aanval tips
Wil je beter leren aanvallen? Lees dan onze artikelen waarin we de verschillende aspecten van het aanvallen behandelen:

Aanvallen in FIFA 14, wat is de beste manier om op te bouwen: in dit artikel geven we tips over het opbouwen in FIFA 14. In dit artikel zullen we het hebben over het starten van een aanval vanuit je verdediging, het opbouwen van een aanval en het creëren van kansen.

Schieten in FIFA 14, hoe scoor je een goal?: in dit artikel vertellen we hoe je het best op goal kunt schieten. Hiervoor kijken we eerst naar de kwaliteiten waaraan de speler die het schot neemt zou moeten voldoen, geven we tips over de beste positie om te schieten en hebben we het over het nemen van het schot zelf.

Formaties in FIFA 14, welke moet je kiezen?: in dit artikel bespreken we onze twee favoriete aanvallende formaties en onze twee favoriete verdedigende formaties. Bij elke formatie geven we aan waar je op moet letten en bespreken we zowel de positieve als negatieve punten aan de formatie.

FIFA Verdediging tips

Verdedigen FIFA 14

Wil je beter leren verdedigen? Lees dan onze artikelen waarin we de verschillende aspecten van het verdedigen behandelen:

Verdedigen in FIFA 14, hoe voorkom je een goal?: in dit artikel geven we tips hoe je beter kunt verdedigen in FIFA 14. Hierbij bespreken we eerste de functies die je kunt gebruiken om de bal van je tegenstander af te pakken en wanneer je deze het best kunt inzetten. Vervolgens hebben we nog een lijst met aanvullende tips en een uitgebreide video.