Hoe verras je met een Fake Shot de keeper?

Hoe verras je met een Fake Shot de keeper?

0
fake shot fifa

In dit artikel leggen we je uit hoe je in FIFA 15 met een fake shot de keeper op het verkeerde been kan zetten.  Het uitvoeren van een fake shot doe je door simpelweg eerst de schietknop in te drukken en vervolgens, voor je speler daadwerkelijk wilt gaan schieten, de knop om over te spelen in te drukken.

Hiermee zorg je ervoor dat de speler de bal bij zich houdt plaats van schiet. Echter zal de keeper, als een reactie op je schot, wel een hoek in duiken. Dit geeft jouw de speler de mogelijkheid om de bal in de andere hoek te schieten. Het nadeel van een fake shot is dat de verdedigers van je tegenstander meer tijd hebben om de bal af te pakken. Een fake shot werkt dan ook een best in een situatie waarin je genoeg tijd hebt voor een tweede schot, bijvoorbeeld in een 1 op 1 situatie met de keeper.

Uiteraard kun je een fake shot ook gebruiken om een verdediger voorbij te spelen. Ook in dit geval is een juist timing van belang. Onderstaand hebben we nog een video voor je waarin het fake shot met behulp van beelden wordt uitgelegd:

GEEN REACTIE'S

Laat een reactie achter