Nooit meer te veel betalen voor je Fifa coins?

Nooit meer te veel betalen voor je Fifa coins?

0
FIFA coins

Zoals velen van jullie vast al weten kan je voor de modus Ultimate Team online fifa coins kopen. Je kiest dan een bepaalde hoeveelheid, bijvoorbeeld 5 miljoen, je betaalt, zet een (slechte) speler op de transferlijst voor 5 miljoen munten en de site koopt de speler van jou over. Je moet bij het uitzoeken van de site waar je de munten koopt wel goed uitkijken. Dit omdat er erg veel sites zijn die na de betaling de coins niet leveren en waar je dus opgelicht wordt.

Naast verschillen in betrouwbaarheid verschillen de coin resellers ook vaak flink qua prijzen. Op de website Fifacoinprices.com worden de prijzen van vertrouwde resellers vergeleken, zodat je dus nooit meer betaalt dan nodig is. Alleen sites die de levering van coins garanderen worden meegenomen in het prijsoverzicht en blijkt een site toch niet te vertrouwen, dan wordt de site in kwestie verwijderd.

Tot nu toe kun je nog alleen terecht bij Fifacoinprices.com voor FUT coins voor de Playstation en Xbox, maar de uitbreiding van de prijsvergelijking voor de computer staat al in de planning. Betaal dus nooit meer een hogere prijs dan nodig is voor je coins door middel van Fifacoinprices.com

Dit bericht werd ingezonden door FIFAcoinprices

GEEN REACTIE'S

Laat een reactie achter