Over ons

Over ons

Op FIFAFan kun je alles lezen over de FIFA voetbalgame van Electronic Arts. Zo bespreken we alles over de aanpassingen die in de laatste versie zijn doorgevoerd en welke invloed dit heeft op de gameplay. Daarnaast hebben we een uitgebreide sectie met tips voor zowel beginnende als ervaren spelers. Lees hier bijvoorbeeld hoe je beter kunt worden in verdedigen, op welke manier je het best kunt schieten en welke opbouw het doeltreffendst is.

Naast alle tips kun je op FIFAFan ook een blog vinden waar regelmatig een nieuwe update op zal verschijnen. Zo zullen we hier de spectaculairste goals met je delen, informatie over toernooien geven en het laatste nieuws over updates van het spel. Bovendien willen we in de toekomst een echte community opzetten met een forum waar je discussies over FIFA  kan voeren, je laatste ervaringen met de game kunt delen en elkaar natuurlijk kan uitdagen om een potje online te spelen.

Mocht je naast de informatie die op de website is te vinden nog vragen over FIFA  hebben kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Ook zien we graag mooie goals voorbij komen en zijn alle tips welkom.

FIFA14Fan - Over ons