Timber by EMSIEN-3 LTD

Archief:

0

Electronic Arts zal de komende maanden uiteraard flink aanpakken met FIFA 16 reclame. Bovenstaand de reclame die op TV zal gaan verschijnen.

0

Electronic Arts heeft een nieuwe video vrijgegeven waarin we de vernieuwingen van de career mode in FIFA 16 voorbij zien komen. Kijk dus wat er is gedaan om deze spelmodus dit jaar nog uitgebreider te maken.

0

De release van FIFA 16 komt steeds dichterbij en dat betekent dat we steeds meer van de game te zien krijgen. Om je een beter beeld te geven hebben we een video voor je met een volledige wedstrijd tussen Barcelona en Chelsea.

 

 

0

Op de E3 heeft Electronic Arts een presentatie gegeven van FIFA 16. Tijdens deze presentatie wordt er verteld over de vernieuwingen die in FIFA 16 worden doorgevoerd en zien we ook de eerste gameplaybeelden voorbij komen.

0

Ook aan FIFA 16 zullen er ongetwijfeld weer nieuwe juichen worden toegevoegd. In de bovenstaande video doet iemand alvast een aantal suggesties. Zouden we deze ook daadwerkelijk terug gaan zien?

0

Afgelopen week vond in Keulen de Gamescom plaats. Uiteraard is ook FIFA 15 daar uitgebreid vertoond. Zo zagen we de bovenstaande gameplaybeelden van IGN voorbij komen die je een goed beeld van FIFA 15 geven.

0

In de bovenstaande video geeft Electronic Arts ons een voorproefje van de verbeteringen die zijn aangebracht aan het keepen in FIFA 15. Zo zien we ook bij dit onderdeel dat de emotie een belangrijke rol speelt. Daarnaast zijn er veel nieuwe animaties toegevoegd en zal de A.I van de keepers verbeterd zijn Zo zal een keeper beter positie kiezen dan voorheen.

Populair

FIFA 16

0
15 juni vindt op de E3 de persconferentie van Electronic Arts plaats. Tijdens deze persconferentie kunnen we meer informatie over FIFA 16 verwachten. Zo...

Laatste nieuws

Eredivisie

0
De Eredivisie heeft bekendgemaakt dat ze kijken naar de mogelijkheid voor een FIFA toernooi. De reden hiervoor is de groeiende e-sports markt. Ajax en...