Veel nieuwe features voor de Premier Leage in FIFA 15

Veel nieuwe features voor de Premier Leage in FIFA 15

0

Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat het contract met de Barclays Premier Leage met 2 jaar is verlengt. Met deze verlenging zijn er veel nieuwe features aangekondigd die we in dit blogartikel zullen bespreken.

Stadions:  in FIFA 15 zullen alle stadions van de 20 clubs spelend in de Barclays Premier Leage aanwezig zijn. Deze zijn niet alleen tot in detail nagemaakt, maar ook spelers en clubliederen zullen duidelijk herkenbaar zijn. Zo is Electronic Arts het afgelopen seizoen bij alle clubs geweest om geluidsopnames te maken van het publiek en is de sfeer geproefd om dit zoveel mogelijk in FIFA 15 te verwerken. Screenshots van de stadions hebben we toegevoegd in de bovenstaande slideshow.

Spelers: Electronic Arts heeft ook toestemming gekregen om van alle spelers die actief zijn in de Barclays Premier Leage 3D foto’s te maken. Hierdoor kunnen de spelers fotorealistisch nagemaakt worden. In de bovenstaande slideshow hebben we voorbeelden van de gezichten toegevoegd (na de screenshots van de stadions).

Goal Decision System: voor alle wedstrijden in de Barclays Premier Leage zal het goal desion system geïntroduceerd worden. Dit is het systeem, die we ook tijdens het wereldkampioenschap voetbal zagen, besluiten of een bal wel of niet over de lijn van de goal is gegaan. Dat kan natuurlijk voor wat extra spanning tijdens een potje FIFA zorgen! Bekijk deze feature in de onderstaande video:

Naast de bovenstaande features worden ook andere grafische aspecten zoals de scoreborden aangepakt om een potje FIFA 15 in de Barclays Premier Leage te laten lijken op een uitzending zoals we die kennen van de Engelse televisie.

GEEN REACTIE'S

Laat een reactie achter