Zit de Jupiler League in FIFA 15?

Zit de Jupiler League in FIFA 15?

0
fifa 15 jupiler league

Zoals je wellicht al hebt gelezen op onze website is FIFA 15 onlangs aangekondigd en zijn ondertussen ook de eerste details en beelden verschenen. Net als de afgelopen jaren vragen veel mensen zich af of we de Jupiler League ook gaan terugzien in FIFA.

Kijken we naar de berichten die hier over verschenen zijn, dan is er één interessante bron hierover te vinden. Uit een artikel van Gamer blijkt namelijk dat er in de voetbal international een artikel is verschenen waarin te lezen is dat de kans op de Jupiler League in FIFA 15 groot is. Hierin staat vermeld dat EA al zo’n twee jaar geleden naar de KNVB toegestapt is met als doel om de Jupiler League in FIFA 15 te introduceren. Nou lijkt ons de Jupiler League niet de ‘duurste’ competitie en achten wij de kans dan ook groot dat de Jupiler League in FIFA 15 aanwezig is.

Mocht dit het geval zijn dan zal het uiteraard ook mogelijk zijn om te promoveren naar of te degraderen uit de Eredivisie. Zorg jij er bijvoorbeeld voor dat NEC, Roda JC of RKC weer terugkeren naar de Eredivisie? Zodra er bevestiging van EA is of de Jupiler League wel of niet in FIFA 15 aanwezig zal zijn, kun je dit natuurlijk lezen op onze website.

Update 30-7:  Helaas is de Jupiler League ondertussen nog niet aangekondigd voor FIFA 15. Mocht deze competitie nog wel worden aangekondigd zullen we deze pagina uiteraard updaten!

GEEN REACTIE'S

Laat een reactie achter